MENU

Call of Scandinavia


Kyiv , 2015

Kitchen

The object with which the designer worked was the personal office of the floristic studio "Blossom Design". In connection with its expansion, the architect was tasked to intelligently and functionally zonate space, and also conveniently place a workshop, a warehouse and a store. To realize the wishes of customers, the project plans to dismantle the walls in the warehouse, they also want to add a doorway in the store and reschedule the bathrooms - get rid of unnecessary narrow zones, thereby increasing the area of the premises. 

Financial department
Customer waiting room

As for the stylistic filling of the interior, the designer settled on the Scandinavian style of design. And this is understandable, in addition to the general relevance of this style today, it will allow the architect to realize the wishes of customers - to make the premises more free and spacious. The walls, furniture and floor will be very light or pure white. It assumes a simple design of windows: a minimum of curtains, only flowing muslin fabrics that maximally skip the light. As accents, juicy shades of blue are used.

Customer waiting room
Negotiated

It is these moments that are fundamental in the Scandinavian style. A very interesting design find is a planned green wall of stabilized Finnish moss (yagel) Artis Green in the entrance group (tambour). By stroking her, you imagine that you are in a forest where grass and moss grow on tree trunks. It's amazing how easy it is to achieve new design effects and to combine exclusivity with environmental friendliness. It's uncommon in the city office, at the entrance, to see and a wooden wall. Immediately creates a feeling of a cozy country house. Continues the natural theme of the original table for the design of bouquets - it is made of acrylic stone and wood (brushwood) by individual order. And all of this organically fits into the overall style of the interior.

Zone for sale of fresh flowers
Zone for sale of fresh flowers
Workshop
Negotiated
all project